Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami szerelem 2021

2021. január 10. 23:05 - TSZTadmin

Aki menni akar, engedjük el.

Love2021™ társkereső kiegészítő témái

Aki menni akar, azt engedjük el…

Aki menni akar, azt engedjük el…

Aki menni akar, azt engedjük el…

Az elengedés művészet. Vagy inkább tudomány?

Sokan évekig, évtizedekig, de akár egész életükben is a saját börtönükben élnek, megbetegítve ezzel önmagukat és sajnos, sokszor a környezetüket is.„Engedd el, hadd menjen!” Hányszor mondják ezt az életünk során és mégis milyen nehéz elengedni akár a múltat, akár a sérelmeinket, akár a vélt nagy Ő-t, nagy szerelmet.

 De miért is olyan fontos az elengedés?

 Az elengedés az önbizalomnövelés eszköze

A rossz dolgokhoz való görcsös ragaszkodás akár depresszióssá is tehet, sőt, testi tüneteket is okozhat. Persze, nem kell feltétlenül mindjárt a legrosszabbra gondolni! Annyi viszont biztos, hogy senkinek sem jó benne ragadni a rosszban, hiszen az mindenkinek, minden esetben rombolja az önbizalmát. Sajnos, a társkeresés kényszerű velejárója az, hogy időnként rossz döntést hozunk. De nem is kell feltétlenül rossz döntésnek felfogni, hiszen könnyen lehet, hogy csak később, az együtt töltött idő során derül ki, hogy mégsem passzolunk egymáshoz. Kiderülhet bármi, ami arra ad okot, hogy hosszabb távon nem fogjuk tudni építeni egymást. Ilyenkor bármennyire is kellemetlennek tűnik, de a legjobb, amit tehetünk, hogy hagyjuk a másikat elmenni.

 Engedjük el, hogy elengedhessük magunkat? 

Bár az elengedés sokszor fájdalmas, lebegjen mindig az a szemünk előtt, hogy ez a legjobb döntés, amit most meghozhattunk és hosszútávon biztosan könnyebb lesz. Ha pedig fáj, akkor engedjük el egy kicsit a fájdalmat is: nyugodtan sírjunk, együnk meg egy jó süteményt, menjünk el sportolni vagy társaságba!

Csináljuk azt, amitől a leginkább fel szoktunk töltődni és persze, hagyjunk magunknak némi időt a regenerálódásra! Ami pedig a legfontosabb, hogy semmiképpen se éljük meg a kudarcot úgy, mintha ettől rosszabb emberekké váltunk volna! Gondolhatunk arra, hogy ez csak egy szerencsétlen kis mellékvágány volt, de a java csak ezután jön! Vannak, akik abban hisznek, hogy minden rossz után valami jó jön, hogy egyes dolgokat vagy kapcsolatokat azért veszítünk el, hogy utána valami jobbat kaphassunk. Igazuk lehet!

 Felállni, indulni tovább 

Az elengedés után fontos, hogy álljunk fel, emeljük fel a fejünket! Itt volt most egy megálló, de ideje, hogy a képzeletbeli vonatunk újra elinduljon! Szerezzünk önbizalmat mindenhonnan, ahonnan csak tudunk: menjünk el fodrászhoz, kozmetikushoz, csináltassuk meg a fogainkat, jutalmazzuk meg magunkat csinos, új ruhadarabokkal és ékszerekkel!

Egy kis mozgás vagy séta a szabad levegőn, szintén csodákra képes, ha pedig rendszeresen eljárunk, egészségesebbek leszünk és persze új emberekkel is találkozhatunk. Járjunk el társaságba, szórakozni, ismerkedjünk továbbra is az interneten! Ne adjuk fel, hiszen soha nem késő megtalálni az igazi társat, az örök szerelmet, aki elkísér bennünket az életünk hátralevő részében! A boldogság mindenkinek jár, ez pedig nem kortól függ. Keressünk bátran tovább és fontos, hogy soha ne adjuk fel!

Az elengedés tehát nehéz, de sokszor mégis fontos feladat annak érdekében, hogy tovább tudjunk lépni és megnyílhassanak az ajtók számunkra valami új felé. El kell fogadnunk az esetleges buktatókat, mellékvágányokat és megállókat annak érdekében, hogy a vonatunk újra, akár teljes gőzzel roboghasson tovább. Ne törődjünk bele az egyedüllétbe, ne adjuk fel a keresést, hiszen lehet, hogy így elveszítjük az esélyt az igazi társ megtalálására!

Kövesd FB oldalunk : Szerelem 2021

Ismerkedek most! Katt https://discord.gg/fwaGUtGvnq

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveteamtszt.blog.hu/api/trackback/id/tr3316383712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden ami szerelem 2021
süti beállítások módosítása