Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami szerelem 2021

2021. január 15. 15:14 - TSZTadmin

Változhattak a kapcsolatok és az ismerkedés menete a járvány idején

Love2021™ társkereső kiegészítő témái

Változhattak a kapcsolatok és az ismerkedés menete a járvány idején

 

„A pandémiás helyzet valamilyen irányba billenteni fogja a párkapcsolatokat is, amik ennek köszönhetően vagy megerősödnek, vagy a felek inkább véget vetnek addigi viszonyuknak. Ennek az egyik oka, hogy a pár tagjai eltérő viselkedésmóddal reagálnak a krízishelyzetre”

– Sok feszültség van, ami ráterhelődik egy ilyen helyzetben egy kapcsolatra. Olyan párokat is képes megviselni ez a helyzet, akik között sosem volt konfrontálódás. A probléma abban rejlik, hogy mikor megkaptuk a karantént, ezzel egyidejűleg sok közös tevékenységet elveszítettünk. Akár olyan dolgokat is, amelyek eddig erősítették, segítették a kapcsolatunkat vagy tehermentesítették – folytatta.

„A jelenlegi vírushelyzet új kihívásokkal állítja szembe a párokat: beszűkült az élettér, és ott kell az eddig kívülről jövő erőforrásokat pótolni.”

 

Szerelem vagy szétválás

Nem egyszerű kezelni azt, amikor egy pár huzamosabb időre össze van zárva a négy fal közé. – Azt gondolom, hogy pozitív hatásai is lehetnek a bezártságnak. Megváltozott a fontossági sorrend, ezáltal sokkal tisztábban látjuk azt, hogy kire és mire van szükségünk a jövőben – emelte ki a pszichológus.

– Kénytelenek vagyunk összefogni a párunkkal, hiszen leginkább egymásra számíthatunk a mindennapokban. Több időnk és lehetőségünk van odafigyelni a másikra, valamint jóval minőségibb lehet az az idő, amit együtt tudunk tölteni. Mivel az intim együttlét is megerősít egy párkapcsolatot az a jobbik eset, ahol a párok ezzel ütötték el az idejüket. Sokkal nagyobb gondot okozott az, amikor a felek elkezdtek régi mély konfliktusokat előásni és megtárgyalni. Jóval veszélyesebb egy ilyen bezárt helyzetben ez a folyamat, mint az intimitás – részletezte.

„A karantén ideje alatt jellemző volt, hogy felszínre törtek az elnyomott problémák és sérelmek. Alapból egy feszült helyzetet éltünk meg, hiszen nem voltak jelen a baráti beszélgetéseink, így tanácsokat sem feltétlenül tudtunk kérni másoktól.”

– Előfordult, hogy az egyetlen megoldásnak azt láttuk, hogy a párunkon vezessünk le mindent – mesélte. – Ugyanannyi volt az aránya az összezártságból eredő válásnak vagy a felerősödő szerelemnek. Azt gondolom, hogy amelyik párkapcsolat néhány éven belül széthullott volna, azt most felgyorsította ez a vírushelyzet. Azonban azok a kapcsolatok, amelyeknek több év kellett volna még az elköteleződéshez valamelyik fél részéről, sokkal hamarabb megerősödtek – mutatott rá.

 

Egyedül álló vagy? Ha igen gyere hozzánk ismerkedni! Katt a linkre ---> https://discord.gg/fwaGUtGvnq

 discord_szerver_loveteam2021_tarskereso_parkapcsolat_tanacsadas_szerelem_love_ismerkedes_2021_04.jpg

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveteamtszt.blog.hu/api/trackback/id/tr7016390942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden ami szerelem 2021
süti beállítások módosítása