Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami szerelem 2021

2021. január 15. 14:14 - TSZTadmin

Szexstop a párkapcsolatban 

Love2021™ társkereső kiegészítő témái

Szexstop a párkapcsolatban 

 

Számos oka lehet annak, amiért egy kapcsolatban idővel csökken az igény az intim együttlétekre. Rengeteg tényező befolyásolhatja, hogy mennyi szex van egy párkapcsolatban. Összegyűjtöttük a leggyakoribb okokat.

szex, párkapcsolat, felfázás

Miért nincs szex a kapcsolatokban?

A kezdeti lángoláshoz képest szinte mindig tapasztalható valamekkora visszaesés szex terén, azt azonban semmi sem indokolja, hogy az intimitás teljesen kivesszen egy viszonyból. Egyénenként változó, hogy miért csökken a hév és mi az oka annak, hogy elillan a vágy. Sok minden állhat az egyre kevesebb szexuális együttlét hátterében, és az is előfordulhat, hogy egyszerre több tényező áll a kielégülés útjában. Mindkét oldalon lehetnek lelki és testi tünetek, érzések, fájdalmak, melyek gátat szabnak a libidónak. Ha pedig a pároknak nem sikerül ezeket feloldaniuk, akkor azon kaphatják magukat, hogy hetek vagy éppen hónapok óta nem voltak együtt.

Ha még nem stabil a kapcsolat, vagy ha az egyik fél nem tudja biztosan, hogy mit akar, akkor könnyen visszavonulót fújhat, mielőtt még sor kerülne az érintkezésre. Ha nem bízunk a partnerünkben és nem vagyunk képesek elengedni magunkat, akkor nem tudjuk a testünket felszabadultan átadni egy másik embernek. Egy kapcsolat kezdetén pedig a nemi betegségektől való félelem éppúgy visszatartó erő lehet, mint a rettegés a nem kívánt terhességtől.

Frusztráció és elutasítás az ágyban

Ha a páros egyik tagja nem elégedett az alakjával, már nem érzi magát olyan vonzónak, mint korábban, vagy valami miatt szégyelli a testét, akkor könnyebb az ágyban nemet mondania, mint bevallani az igazat. Így vélekedik erről az is, aki nem ismeri a testét, és nincs tisztában azzal, miként tudná élvezni a szexet. Ugyancsak gond lehet, ha a pároknak nagyon eltér a szexualitásuk, a szexuális étvágyuk, vagyis más a vérmérsékletük. Ha például a férfinek több szexre van igénye, és emiatt újra és újra próbálkozik, a nő még inkább elzárkózhat az együttléttől.

A hangulat szintén fontos szerepet játszik abban, hogy a szerelmesek este egymással vagy csak egymás mellé fekszenek-e ágyba. A napi események, a munkahelyi stressz, a családi feszültségek, a magánéleti és kapcsolati krízisek, a mindennapi problémák, de még az anyagi gondok is hatással lehetnek a nemi vágyra. Ezek a problémák idővel észrevétlenül simulhatnak bele a szürke hétköznapokba, a szexmentesség pedig előbb-utóbb rutinná válhat.

Betegség is állhat a háttérben

Mindezek mellett fontos megemlíteni azokat a testi tüneteket és elváltozásokat is, amelyek szintén meggátolhatják a kiteljesedést. A nőknél a hormonális változások meglehetősen ingataggá teszik a hozzáállást a szexhez. Egyik ilyen visszatérő "esemény" a menstruációs ciklus. Sokan ódzkodnak a vérzés alatti behatolástól és kategorikusan elutasítják a menstruáció alatti közösülést. Van olyan is, aki már a havi vérzés esedékessége előtti napokban sem kívánja partnerét. De egy terhesség vagy a változókor ismét új kihívásokat jelenthet a szexualitás terén.

És akkor ott vannak még az egyes gyógyszerek mellékhatásai, valamint a nemi betegségek és a fertőzések is, amelyek szintén csökkenthetik a szexuális vágyat. Egy felfázás vagy egy hólyaghurut miatt bizony a nő elzárkózhat az összebújástól, hiszen ilyenkor általában égő, viszkető érzést és szünet nélküli vizelési ingert tapasztal. Ebben az esetben érdemes minél hamarabb megkezdeni a kezelést, hogy a kórokozók ne szaporodjanak tovább és ne okozzanak még több szenvedést. A kellemetlen tüneteket csillapíthatjuk például a recept nélkül kapható Urzinol tablettával,amely a húgyutak betegségeiben évszázadok óta bevált gyógynövény, a medveszőlő levelének kivonatát tartalmazza. A növényben lévő hasznos  összetevők gyulladáscsökkentő, antibakteriális és fertőtlenítő hatásúak, így segítenek az enyhe húgyúti fertőzések korai tüneteinek kezelésében.

 

Egyedül álló vagy? Ha igen gyere hozzánk ismerkedni! Katt a linkre ---> https://discord.gg/fwaGUtGvnq
Címkék: szex
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveteamtszt.blog.hu/api/trackback/id/tr9616390876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden ami szerelem 2021
süti beállítások módosítása