Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami szerelem 2021

2021. január 10. 23:03 - TSZTadmin

Távkapcsolat - Nők igényei

Love2021™ társkereső kiegészítő témái

A távkapcsolat aranyszabályai - amire a nőknek szükségük van

Isten nem véletlenül teremtett férfit és nőt, s az évezredek alatt nem véletlenül változott a férfi és nő kapcsolata. Az sem véletlen, hogy  a múlt században az emancipáció kiemelte a nőket alárendelt helyzetükből, akik napjainkban már egyenrangú felekként vehetnek részt párkapcsolataikban. Ha így akarják. Mert persze alkothatnak konzervatív párkapcsolati modellt is, ahol a férfi keresi meg a megélhetésre való pénzt, a nő pedig a konyhában kavargatja a krumplifőzeléket, de ez ma már fordítva is lehet. Az ebben való megállapodás alapvetően fontos dolog egy kapcsolat indulásakor, ami természetesen az idők folyamán, kényszerítő körülmény vagy személyiségfejlődés okán változhat.

 Ami azonban nem változott az évezredek során, az a a testi közelség fontossága.

Az érintés, az intimitás, a szeretet és a szerelem testi nyelven való kifejeződése élteti az egymás iránti érzelmeket és vágyakat. Éppen ezért nagy próbatétel mindenki számára, amikor távkapcsolatra kell berendezkednie, mert a kedvese másik városban, országban él, tanul, dolgozik, vagy bármilyen egyéb okból hosszabb időt kénytelen párjától távol tölteni. Sokan tagadják, hogy működőképes lehet egy ilyen távkapcsolat, viszont sokan élnek benne, ami azt igazolja, hogy mégis életképes. Egy biztos, folyamatosan táplálni kell a tüzet, nehogy kialudjon, ehhez pedig a távolság ellenére is sokat kell tenni.

 Amire a nőknek leginkább szükségük van, az a rendszeres kommunikáció.

Fontos és hasznos minden nap beszélni egymással, még akkor is, ha fáradtak és meggyötörtek vagyunk a napi munkától vagy egyéb kellemetlen eseményektől. Ezek a látszólag jelentéktelen beszélgetések bizalmat építenek, biztonságérzetet adnak.Még fontosabb, hogy a nők kibeszélhessék magukat, és egy szerető férfinál kevés jobb hallgatóság akad. A nők ugyanis érzelmileg labilisabbak, és gyakran kommunikációval vezetik le a bennük felgyülemlett feszültségeket. Még akkor is órákig tudnak beszélni, ha nem történt velük semmi fontos. Okos döntés tehát egy párkapcsolatban, ha a férfi türelmes hallgatóság, mert ez mindig meghálálja magát.Egy kapcsolat férfi és nő között akkor az igazi, ha magában hordozza az erotikát is, ezért nélkülözhetetlen, hogy a kapcsolat szexuális rétege is kiteljesedjen. Lehetőség szerint gyakran találkozzanak, és minél többször bújjanak össze a párok. A testi közelséget, a szexet ugyanis semmilyen beszélgetés nem pótolja, legfeljebb előkészíti.Kisebb-nagyobb figyelmességet is igényelnek a nők, egy távkapcsolat bonyolult rendszerében nem lehet egyetlen jóéjtpuszival lerendezni a napi eseményeket. A bár ritka, de remélhetőleg eseménydús együttlétek alkalmával szóval és tettekkel, sőt tárgyiasult ajándékokkal is érdemes kifejezni hálánkat és hűségünket a nők számára. Megérdemlik, hogy legalább biztonságban érezzék magukat, ha már a távolság megfosztja őket azoktól az örömöktől, amelyek szerencsésebb nőtársaiknak mindennap járnak.Fogjuk fel úgy, mint egy közös, átmeneti áldozatvállalást annak érdekében, hogy minél előbb újra szorosan egymás mellett állhassunk az élet örömeiben és viharaiban. Ha tisztelet és szeretetalapú a kapcsolat, akkor egészen biztos, hogy megéri kitartani egymás mellett, átvészelve a távolság okozta hiányokat és sérüléseket.

 Kövesd FB oldalunk : Szerelem 2021

Ismerkedek most! Katt https://discord.gg/fwaGUtGvnq

discord_szerver_loveteam2021_tarskereso_parkapcsolat_tanacsadas_szerelem_love_ismerkedes_2021_01.PNG

Címkék: távkapcsolat
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveteamtszt.blog.hu/api/trackback/id/tr7016383708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden ami szerelem 2021
süti beállítások módosítása